It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

problem jest taki i wystąpił nie dawno że nie ma przedmiotów w grze które powinny być, te które się dostaje za zakup przed premierowy, troll pluszowy, miecz, kurtki itd. wcześniej nie było z tym problemu dopiero od kilku ostatnich savów, ponad to pokazał się komunikat że nie odpaliłem gry przez goga lub jestem nie zalogowony co jest nie prawdą, naprawy plików w gogu nic nie daje.
Attachments:
Najprostszym rozwiazaniem byla by instalacja CET'u (Cyber Engine Tweaks): mod daje dostep do konsoli, w ktorej mozesz dopisac brakujace przedmioty.
arugulaKhan: Najprostszym rozwiazaniem byla by instalacja CET'u (Cyber Engine Tweaks): mod daje dostep do konsoli, w ktorej mozesz dopisac brakujace przedmioty.
trochę głupio że muszę nie legalnie dodawać itemy które legalnie zakupiłem i je miałem a potem przestały się pokazywać
dominikba46: trochę głupio że muszę nie legalnie dodawać itemy które legalnie zakupiłem i je miałem a potem przestały się pokazywać
Nie ma w tym nic nielegalnego -- to tylko mod. A ze ciut glupio, no coz: to juz inna sprawa :)