It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Wszyscy fani kultowej gry fantasy od New World Computing szykujcie się na masę emocji! Wielki finał mistrzostw świata w Heroes 3 odbędzie się już między 14 a 16 stycznia 2022 roku. Aby zobaczyć starcie prawdziwych mistrzów, odwiedź kanał H3.GG na YouTube lub [url=http://https ://cdaction.pl/]oficjalną strona magazynu CD-Action[/url], by obejrzeć mecze:

1) Piątek, 14 stycznia - 16:00.
2) Sobota, 15 stycznia - 13:00.
3) Niedziela, 16 stycznia - 13:00.

Zapraszamy do oglądania i dopingowania ulubionego zawodnika! A jeśli chcesz ponownie zagrać w niezapomniane Heroes of Might and Magic® 3, odwiedź naszą stron]https://www.gog.com/partner/cdaction">stron[/url]ę specjalną, wypełnioną po brzegi fantastycznymi grami strategicznymi wybranymi przez dziennikarzy z magazynu CD-Action.
A może by tak wejść na forum, sprawdzić co się urodziło i edytować tagi?

Dlaczego wyraz powstały z połączenia BA oraz NTU, a także STAN jest zakazany? O co chodzi? W innym temacie uniemożliwił mi napisanie posta.

Heroesy zawsze spoko, może tym razem chociaż spróbują prowadzić komentarz jakby miał być skierowany do słuchaczy, bo zazwyczaj ich to raczej nie obchodzi i robią sobie kumpelską pogadankę, której nie da się słuchać, także z technicznych aspektów, które łatwo można byłoby poprawić.
topolla: A może by tak wejść na forum, sprawdzić co się urodziło i edytować tagi?
Tytuł: post
Gatunek: odpowiedź
Data premiery: teraz
Treść: Oni chyba dlatego odchodzą od pisania normalnych postów, żeby właśnie tego nie musieć robić.
Przyznam, że zdarza mi się sporadycznie wpadać na kanał twitchowy jegomościa Gluhammera, żeby popatrzeć sobie na rozgrywkę Heroes 3 w wydaniu profesjonalnym i muszę przyznać, że robi to wrażenie. :) Gra nawet po tylu latach jest niedoścignionym wzorem, jak powinna wyglądać dobra gra strategiczna. Żywa scena moderska i fanowska w przypadku produkcji mającej na prawie 25 lat, to coś naprawdę unikatowego. To jedna z tych produkcji, które nie zestarzały się ani trochę.
Widzę, ze na stronie cdaction ostro się wzięli i napisali kilka artykułów o serii heroes.
Sam swego czasu oglądałem finały mistrzostw polski, gdzie był naprawdę fajny i przystępny komentarz dla osób, które nie siedzą w temacie i wyjaśniano, dlaczego gracz zrobił taki ruch, co może najlepszego zrobić z danej pozycji itp.
Mmm... Herosi. Zachęciliście mnie - jak znajdę czas (bo praca ściga) to spróbuję oglądnąć :)
nowy: Widzę, ze na stronie cdaction ostro się wzięli i napisali kilka artykułów o serii heroes.
Sam swego czasu oglądałem finały mistrzostw polski, gdzie był naprawdę fajny i przystępny komentarz dla osób, które nie siedzą w temacie i wyjaśniano, dlaczego gracz zrobił taki ruch, co może najlepszego zrobić z danej pozycji itp.
Gdyby tak pokazywali, to byłoby fajnie.
Post edited January 14, 2022 by KillingMoon
Trochę sobie na to patrzę. Z punktu widzenia niedzielnego gracza w HMM3 to bardzo ciekawe i pouczające.
Pojedynek graczy na specjalnej planszy to zupełnie inny świat niż spokojne pykanie w grę dla przyjemności ulubionymi miastami i bohaterami. Bez komentarza nie miałoby dla mnie sensu oglądanie tej transmisji, ale i wczoraj, i dzisiaj jest bardzo dobry komentarz. Lecą, co prawda, żargonem graczy "profesjonalnych", ale po latach grania w HMM3 idzie to szybko zrozumieć.

Zysk z oglądania poza przyjemnością? Gra zawodowa to absolutna znajomość mechaniki gry i jej maksymalizowane wykorzystanie. Dzięki rozbudowanym komentarzom sporo dowiaduję się o tym, na jakich zasadach działa gra (co zazwyczaj "pomijam" mając obrzydzenie do liczenia cyferek), poznaję triki graczy i ukryte błędy gry, zasady działania AI.

Dzięki!
Zgadzam się. Jest przepaść między tym co widziałem kiedyś, a obecną edycją. Oczywiście zawsze drobne rzeczy można byłoby poprawić. Dzisiejszego meczu nie widziałem, ale wczoraj te migawki z przełączania bajek z youtuba dzieciom były największym zgrzytem.

ps
Teraz zobaczyłem, że to nie jest przechwytywana gra, tylko ekran graczy i to któryś z graczy lubi mieć w tle jakieś kucyki, więc to nie do końca organizatora wina.
Post edited January 15, 2022 by topolla
Niedzielnej transmisji nie będzie.
Mistrzostwo świata rozstrzygnięte w 2. meczu.

Gratulacje dla zwycięzcy, słowa uznania dla wice, podziękowania za transmisję dla organizatora.